“TRANSART 2018” SERGİSİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDE

  Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde, Uluslararası Üniversite Müzeleri Birliği Platformu tarafından düzenlenen “5. Uluslararası Üniversite Müzeleri Birliği Platformu Kongresi” kapsamındaki “Transart 2018” sergisi, 4 Mayıs’ta, Güzel Sanatlar Fakültesi’nde açıldı. Açılışa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Hatipler, Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Fethiye Erbay, Boğaziçi Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mutlu Erbay, Genel Sekreter Yardımcısı ve Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi Sorumlusu Öğr. Gör. Hakan Akıncı, İlhan Koman Heykel ve Resim Müzesi Sorumlusu Müslüm Özcan ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
  Açılışta konuşan Prof. Dr. Fethiye Erbay, “Transart 2018, bu kongre için, hepsi farklı branşlardan hocalarımızın bir araya gelerek oluşturduğu çok özel bir sergi. Projede emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.
    Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin ise yaptığı konuşmada “Transart 2018, farklı bakış açılarının yansıtıldığı, birbirinden güzel eserlerden oluşan bir sergi. Böylesine güzel bir sergiyi oluşturan hocalarımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Trakya Üniversitesi olarak birbirinden değerli etkinliklere ev sahipliği yapmaktan ve sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.
  Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi. Daha sonra Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Fethiye Erbay, etkinliklere ev sahipliği yapan Trakya Üniversitesi’nin Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin’e, Genel Sekreter Yardımcısı ve Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi Sorumlusu Öğr. Gör. Hakan Akıncı’ya, İlhan Koman Heykel ve Resim Müzesi Sorumlusu Müslüm Özcan’a ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ersan Sarıkahya’ya teşekkür plaketlerini takdim etti.

ResimResimResimResimResimResimResimResimResimResim
Bu içerik 04.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 570 kez okundu.