MİLLİ EĞİTİM BAKAN YARDIMCISINDAN MÜZEMİZE ZİYARET.

Trakya Üniversitesi tarafından düzenlenen Roman Çalıştayı kapsamında Edirne’de bulunan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’ni ziyaret etti.
Ödüllü müzeye gerçekleştirilen ziyarete Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt katıldı.
Heyete Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yrd. Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi Sorumlusu Öğr. Gör. Hakan Akıncı eşlik ederek Sağlık Müzesi’nin tarihi yapısı ve özellikleri hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonrasında Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’e Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu tarafından plaket takdim edildi.ResimResim
ResimResimResim
Bu içerik 17.01.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 625 kez okundu.