İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNDEN MÜZEMİZE ZİYARET.

YÖK Yükseköğretim Kalite Kurulundan İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak başkanlığında Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Şeref Bediz, Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mürüvvet Başer, Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı ile İstanbul Bilgi Üniversitesi Kurumsal Projeler Müdürü Selin Gökçen Coşar’dan oluşan değerlendirme takımı, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin ve Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan Akıncı eşliğinde Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi'ni ziyaret etti.
ResimResimResimResimResim
Bu içerik 01.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 926 kez okundu.