İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI İSMAİL ÇATAKLI'NIN KÜLLİYE ZİYARETİ

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve toplantılara katılmak için Edirne'ye gelen İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail ÇATAKLI, yoğun gündeminin arasında Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi'ni de ziyaret etti.
   Edirne Valisi Günay ÖZDEMİR, Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal KURT, Jandarma Komutanı Albay Alparslan DOĞAN ve beraberindeki heyetle birlikte Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi'ne gelen ÇATAKLI'ya Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Müze Müdürü Öğr. Gör. Hakan AKINCI heyete eşlik ederek külliyenin tarihi dokusu ve mimari yapısı hakkında bilgi verdi. Bakan Yardımcısı İsmail ÇATAKLI bu tarihi mekandan ve atmosferinden etkilendiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Heyet ziyaretin ardından müzeden ayrıldı.

ResimResimResimResimResimResim
Bu içerik 29.09.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 670 kez okundu.