SAĞLIK MÜZESİ'NİN ÖZEL MİSAFİRLERİ.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK sağlık müzesinde dezavantajlı öğrencilerle buluştu.

Dezavantajlı öğrenciler TROYDEM'in öncülüğünde, Trakya Üniversitesi'ne bağlı Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi'ni ziyaret ettiler. Bu buluşmaya Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yener YÖRÜK de eşlik etti.Gruptan Anıl BİRİNCİBUBAR isimli öğrenci, Rektör Prof. Dr. Yener YÖRÜK'e ''Bana Engelli Diyorlar'' adlı şiirini okudu. Okunan şiir karşısında çevrede bulunan ziyaretçiler ve öğrenciler duygulu anlar yaşayarak etkilendiklerini belirttiler. TROYDEM'e üye dezavantajlı bir katılımcı ise yıllardır külliyenin bulunduğu mahallede yaşıyorum ancak bu vesile ile daha yeni gezmek nasip oldu diyerek TROYDEM ve Trakya Üniversitesi Rektörü'ne teşekkür etti.

Darüşşifa ana kubbe altında devam eden program, Trakya Üniversitesi'nin sunduğu ikramlar  ve Memduh SİM tarafından icra edilen makamlar eşliğinde son buldu.

Program esnasında öğrenciler birçok sorununu Rektör Prof.Dr. Yener YÖRÜK ile paylaştılar.
ResimResimResim

Bu içerik 10.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1061 kez okundu.