MÜZEMİZİN KURUCUSU YRD. DOÇ. DR. RATİP KAZANCIGİL’E VEDA.

Cumartesi günü geçirdiği rahatsızlık sonucu 97 yaşında hayatını kaybeden eski Sağlık Müdürü ve Tıp Fakültesi emekli öğretim üyesi, araştırmacı-yazar Yrd. Doç. Dr. Ratip Kazancıgil, kurucusu olduğu Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzemizde Trakya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen törenle ebediyete uğurlandı.
   Kazancıgil'in cenaze törenine Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi 4. ve 5. Dönem Rektörü Prof. Dr. Osman İnci, İl Sağlık Müdürü Dr. Muhsin Kişioğlu, Tabibler Odası Başkanı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, merhum Kazancıgil’in yakın arkadaşı Ender Bilar olmak üzere çok sayıda Edirne'li katıldı.

Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzemizde düzenlenen anma töreni sonrasında merhum Dr. Ratip Kazancıgil’in cenazesi Sultan II. Bayezid Camisi' nde ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Yıldırım Mezarlığına defnedildi.
ResimResim
ResimResimResim

Bu içerik 13.08.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1099 kez okundu.